Even voorstellen: dit zijn de makelaars!

01-05-2024 | Graag willen we je voorstellen aan de makelaars die betrokken zijn bij Cornelishoeve.

Even voorstellen: dit zijn de makelaars!
Een woning kopen is niet iets wat je zomaar even doet. Er komt heel wat bij kijken en hulp van experts is meer dan welkom. Daarom willen we je graag voorstellen aan de makelaars die betrokken zijn bij Cornelishoeve: Mooijekind Vleut Makelaars en Brockhoff NieuwbouwMakelaars. Zij adviseren en begeleiden bij de verkoop van de woningen in Cornelishoeve.

Mooijekind Vleut Makelaars
Leuk je te ontmoeten! Wij zijn het nieuwbouwteam van Mooijekind Vleut Makelaars. Ieder van ons is gespecialiseerd in nieuwbouw. Dat wil zeggen: wij focussen ons iedere dag 100% op het begeleiden van mensen zoals jou naar hun nieuwe, duurzame thuis!
 
Dag in, dag uit zijn wij bezig om kandidaten wegwijs te maken in alle informatie rond hun nieuwe huis. Daar nemen we graag de tijd voor want het is niet niks. Met een goede kop koffie erbij en veel persoonlijk contact. Heb je vragen? Dan staan we klaar met antwoorden over het project in het algemeen en jouw bouwnummer in het bijzonder. Zodat jij straks écht fijn thuis komt.

Brockhoff NieuwbouwMakelaars
Aangenaam, mijn naam is Eric van Veen, nieuwbouwmakelaar bij Brockhoff NieuwbouwMakelaars. Al vanaf het prille begin zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van de Cornelishoeve en hebben wij in de loop van de tijd het plan enorm zien groeien in kwaliteit.

Dit is een uniek woonerf met de voordelen van een dorpse gemeenschap voorzien van collectieve elementen. Erg gaaf en helemaal van deze tijd! Wij kijken ernaar uit om samen met ons verkoopteam jou als koper te mogen begeleiden met de volgende stap in jouw wooncarrière!